Vanjsko oglašavanje

Prigorje oglašavanje je agencija specijalizirana za vanjsko oglašavanje. Pomažemo klijentima da iskoriste ogromne prednosti vanjskog oglašavanja te smo rješenje za lokalne, regionalne i nacionalne kampanje bilo da se radi o promociji vašeg proizvoda, branda, eventa ili usluge na području kako cijele Hrvatske, tako i Europe.

Surađujemo sa svim vodećim kućama na području vanjskog oglašavanja te s malim lokalnim oglašivačima a sve u svrhu što veće i kvalitetnije pokrivenosti željenog područja oglašavanja. Na taj način posjedujemo sposobnost kreiranja najkvalitetnije akcije na lokalnom tržištu te na nacionalnoj razini. S velikim brojem lokacija i detaljnim istraživanjem tržišta naša agencija može osigurati najkvalitetnije i potpuno učinkovite oglašavačke akcije.

U vanjskom oglašavanju možete birati između mnogih formata oglašavanja, kao što su billboard, backlight, bigboard, megaboard, wallscape, digitalni, stupni ili citylight plakati, skele, taxi vozila, vozila javnog prijevoza i još mnogo toga.

Dakle, koji format vanjskog oglašavanja je pravi za Vašu tvrtku?

Upravo na to pitanje mi vam nudimo odgovor.

Prepustite našem timu planiranje vaše kampanje i pritom se oslobodite svih stresnih situacija. Nudimo naše stručno mišljenje pri odabiru vanjske vrste oglašavanja i lokacije te pri odabiru formata najprikladnijeg za vaše specifične potrebe, tako da možete napraviti pravilnu odluku. Prigorje oglašavanje će vam pružiti stručnu analizu sa svim oblicima vanjskog oglašavanja te na bilo kojem tržištu i ponuditi najbolja moguća rješenja koja će ispuniti Vaše marketinške ciljeve unutar vašeg proračuna, a sve to potpuno besplatno.
Mi planiramo i rezerviramo vaše kampanje bez naplate!

Ponuda oglašavanja:

 • 01
  BILLBOARD I BACKLIGHT PLAKATI

  Billboard (Jumbo plakat) je plakat formata 400x300 ili 504x238 cm, obično se nalazi na ključnim prometnicama, raskrižjima i glavnim točkama u svim većim gradovima. Mogu biti osvjetljeni i neosvjetljeni te su uporište u vanjskom oglašavanju. Billboardi prenose informaciju vozilima u prometu i pješacima, vidljivi su s većih udaljenosti od 15 metara i više. Na taj način dominantna su prisutnost koja se ne može isključiti, ignorirati ili ne primjetiti. Backlight su pozadinski osvijetljeni plakati istih dimenzija kao i billboard plakati, a prenose informaciju s većih udaljenosti od billboarda.

 • 02
  BIGBOARD I MEGABOARD PLAKATI

  Bigboard i megaboard plakati su osvjetljeni plakati velikih dimenzija (najčešće 10x5 metara ili 12x5 metara) i uglavnom su postavljeni na brzim i frekventnim prometnicama, te uz autoceste. Vidljivi su sa velikih udaljenosti, najveću pozornost privlače samom veličinom konstrukcije i poruke na samom plakatu. U pravilu su to atraktivne lokacije u terminima automobilskog prometa i iznimno visokog stupnja primijećenosti reklamne poruke Zakup pozicija velikih plakata jamče željeni učinak na klijente, te su garancija uspjeha reklamne kampanje.

 • 03
  WALLSCAPE, SKELE, NADVOŽNJACI

  Zbog svoje veličine wallscape i plakati na skelama privlače ogromnu pozornost kako od vozača u prometu tako i od pješaka prolaznika. Niti jedan drugi medij u vanjskom oglašavanju ne može se usporediti s dramatičnim dojmom koji ostavlja wallscape ili skela! Biti u stanju proizvesti wallscape u visokoj razlučivosti osigurava da će Vaša reklama ostaviti najbolji i najveći mogući dojam na vrhunskim lokacijama poput samog središta grada i pješačkih zona! Također, nudimo i oglašavanje na reklamnim panoima dimenzija 6x2 metra na željezničkim nadvožnjacima, ispod kojih se odvija izuzetno frekventni promet.

 • 04
  CITYLIGHT, STUPOVI JAVNE RASVJETE, ŠPANMASTERI

  City Light plakati su osvjetljeni 24 sata dnevno te na taj način omogućuju stalnu prisutnost i izloženost vaše poruke potencijalnim potrošačima. Smješteni su na frekventnim lokacijama, autobusnim stajalištima, u i ispred shopping centara, pješačkim zonama itd. Prednost oglašavanja na stupovima javne rasvjeteje u tome je što su reklamni panoi postavljeni na glavnim gradskim prometnicama te u gradskim središtima gdje je frekvencija prometa i kretanja ljudi i potencijalnih korisnika veća nego na obilaznicama i prometnicama izvan naselja i gradova.

 • 05
  DIGITALNI OGLASNI PANOI

  Digitalni pano je medij koji uz česte izmjene na samom digitalnom panou omogućuje fleksibilnost i odabir ciljane publike. U svim vremenskim uvjetima omogućuje prikaz dinamičnih multimedijalnih sadržaja bilo da su to video zapisi, animacije ili statične slike raznih formata. Dinamična slika vrlo je efikasan način pristupa osobi u usporedbi s tradicionalnim statičkim načinima oglašavanja i informiranja. Izuzetno je visoka receptivnost potrošača na ovakav tip oglašavanja. Vizualni doživljaj prikazane informacije na digitalnom info panou je jedinstven, a kvalitetan sadržaj ne može ostati nezamjećen.

 • 06
  TAXI VOZILA I VOZILA JAVNOG PRIJEVOZA

  Taxi vozila i vozila javnog prijevoza su najveća i najuočljivija autoflota na ulicama gradova i okolice, tako da je samim time izvrsno mjesto za reklamu. Ta vozila prometuju u najprometnijim djelovima grada, u najatraktivnijim i najprometnijim poslovnim, stambenim i zabavnim zonama, vozila su u prometu 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. Zbog velike vanjske površine tramvaja i autobusa promidžbene su poruke atraktivne i pristupačne mnoštvu stanovnika i posjetitelja gradova, neovisno o dobu dana i prigodi.

Oglasne lokacije, koje nudimo, nalaze se na području cijele Hrvatske. Na području grada Zagreba i cijele Hrvatske imamo u ponudi nekoliko tisuća raznih oglasnih površina - po gradovima, uz autoceste, uz najfrekventnije državne prometnice, otocima; od Iloka do Istre, od Prevlake do Mure. Vanjsko oglašavanje možemo ponuditi i putem naših partnera u ostalim europskim državama. Na vaš upit besplatno vam planiramo i prezentiramo kampanju, odabiremo i predlažemo lokacije te vrstu vanjskog oglašavanja.
Kontaktirajte nas, bez obveza, s povjerenjem! Pošaljite nam upit, recite nam vaše želje i potrebe.
Konkretne cjenike i ponude prilagođene vašim željama i potrebama, popis lokacija i mikrolokacija s fotografijama šaljemo na upit.

/
/
/
/
/
/
/
/
/

PROVIDERI S KOJIMA AGENCIJSKI SURAĐUJEMO:

 • ZAGREBPLAKAT
 • EUROPLAKAT
 • P.I.O.
 • OUTDOOR AKZENT
 • HRVATSKE ŠUME
 • FRKAPLUS
 • ANIĆ HOLDING
 • MANDIS
 • DIVINUS VICTORIA
 • MEDIA ZD I DR.

POZIVAMO I OSTALE DA NAM PONUDE SVOJE POZICIJE.